TAKARÍTÁS

VEGYSZER NÉLKÜL

GYORS, MINŐSÉGI

TAKARÍTÁS

MINŐSÉGI

TAKARÍTÓGÉPEK

Üdvözöljük a Mobil Higiénia Kft. honlapján!

 

Cégünk, a Mobil Higiénia Kft. főtevékenysége a takarítás. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a tisztítás és takarítás területén. A takarítási munkákat mind lakóépületekben, mind irodaházakban végezzük, megbízható, lelkiismeretes munkatársainkkal. Számos esetben vállaltuk (és vállaljuk továbbra is) új építésű ingatlanok átadás előtti takarítását. Nagyobb felújítás utáni takarítási munkákat is vállaljuk.

A takarítási munkáink kiterjednek a következőkre:

  • lakóházak takarítása
  • lakóingatlanok takarítása
  • irodaházak takarítása
  • panziók, motelek takarítása
  • wellness létesítmények takarítása

A Mobil Higiénia Kft., mint takarító és tisztító cég, a nevéből adódóan fontosnak tartja a mobilitást, mely arra értendő, hogy a takarítási munkákat a sokak számára nem elérhető professzionális takarítógépek helyszínre szállításával biztosítja a munka minőségét. Alapelvünk, hogy minőségi takarítást, csak minőségi takarítógépekkel, takarító eszközökkel lehet végezni. Fontosnak tartjuk továbbá, a környezetünk védelmét, ezért mellőzzük a vegyszer tartalmú tisztítószereket, azok helyett környezetbarát termékekkel végezzük a takarítást.

Összegezve, az Ön otthonában, cégénél…, olyan minőségi takarítást tudunk végezni, amellyel legalább annyira elégedett lesz, mint a már minket választott ügyfeleink.