TAKARÍTÁS

VEGYSZER NÉLKÜL

GYORS, MINŐSÉGI

TAKARÍTÁS

MINŐSÉGI

TAKARÍTÓGÉPEK

Szerzői jogok

 

A mobilhigienia.com és a kornyezetbarat-takaritas.com webhely használata
A mobilhigienia.com (vagy www. mobilhigienia.com), és a  kornyezetbarat-takaritas.com (vagy www.kornyezetbarat-takaritas.com) webhelyre történő belépéssel Ön elfogadja a weboldal használatával kapcsolatos alábbi feltételeket.
mobilhigienia.com (vagy www. mobilhigienia.com), és a  kornyezetbarat-takaritas.com (vagy www.kornyezetbarat-takaritas.com), valamint az azokon megjelenített teljes tartalom a Mobil Higienia Kft., (1104 Budapest Kéknyelű utca 7. 1 Lh. fsz1.) kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak.
Jelen weboldal arculata a HUNIKORNIS 2007 Kft. szerzői joggal védett sablonján alapul. A  weboldal programozását és teljes bevezetését szintén a HUNIKORNIS 2007 Kft. (www.hunikornis.info) végezte. Jelen weboldal a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad felhasználású WordPress megoldáson és szabad felhasználású WordPress webprogramokon alapul.
A weboldalt és annak tartalmát a nemzetközi és magyar törvények egyaránt védik.
Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének, vagy részének (szöveg, szám- és betűösszetétel, grafika, mozgókép, fotó…) másolása, feldolgozása és értékesítése. A weboldal tartalmának egyes részei – kizárólag saját felhasználás céljából – helyi adattárolóra lementhetők (vagy kinyomtathatók), azzal a kitétellel, hogy a letöltött tartalom semmilyen formában nem kerül ezután nyilvánosságra, kereskedelmi felhasználásra, vagy más nyilvános adatbázisban való történő tárolásra és elérésre.
A webhely oldalai és azok tartalma teljes egészében, az esetleges reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kiemelni, illetve azokat bármely módon a nyilvánossághoz újra eljuttatni. A Jelen webhely oldalain található anyagok- akár teljességükben, akár részben – az írott vagy elektronikus sajtóban, TV-ben vagy rádióban történő kiadásához minden esetben szerző írásos engedélye szükséges.
A szerző, a weboldalon elérhető tájékoztatásból, illetve az infomációk félreértéséből fakadó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.
A mobilhigienia.hu és a kornyezetbarat-takaritas.com weboldal tartalmának jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A tulajdonos követelheti a jogsértés beszüntetését és felmerülő kárának megtérítését.